Читај ми!

Милојевић: Фокус на домаћем првенству, Раднички игра динамичан фудбал

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред меч 7. кола Суперлиге Србије да је фокус екипе на домаћем првенству и да Раднички држи континуитет и игра динамичан фудбал.

Црвена звезда ће Крагујевчанима гостовати у Горњем Милановцу, а утакмица се игра у недељу од 19 часова.

"Раднички држи континуитет игара од прошле године. Доста играча је остало у тиму. Екипа су која игра динамичан фудбал. Можда су имали неких малих проблема у почетку сезоне, али сада већ полако долазе до препознатљиве форме. Очекује нас јако тешка утакмица и они су тим који се огледа у јаком колективу", рекао је Милојевић. 

Милојевић истиче да је екипа фокусирана на домаће првенство.

"Ми смо већ архивирали меч против Боде Глимта, фокусирани смо на утакмицу против Радничког која нам је изузетно битна. Знамо да је екипа из Крагујевца изузетно квалитетна, добрим играма из претходне сезоне су се изборили за излазак у Европу, што довољно говори о њиховим квалитетима. Видећемо са којим тимом ћемо изаћи", додао је Милојевић.

Очекује Милојевић помоћ са трибина стадиона у Горњем Милановцу.

"Значи нам сигурно подршка са трибина, с обзиром на то да је велика важност утакмице. Овом приликом позивам наше навијаче да дођу у што већем броју, испуне стадион и дају нам ветар у леђа", истакао је Милојевић.

Говорио је тренер Звезде и о финишу прелазног рока.

"Рекао сам да наш спортски сектор ради веома добро. Наравно да увек морамо да пратимо и финансије, да правимо баланс. Срећан сам и задовољан кад сви моји играчи остану, али сам такође и свестан да ако стигне нека добра понуда за нашег играча, да он треба да се прода. Једноставно морамо да се прилагођавамо таквим ситуацијама. Видећемо како ће се прелазни рок завршити", подвукао је Милојевић.

Прокоментарисао је Милојевић на крају и жреб за Лигу шампиона. 

"Кад је реч о жребу, ако играте утакмице на нивоу Лиге шампиона, мислим да није толико битно ко ће бити противник. Нама је драго да смо у Лиги шампиона. Респектујемо све екипе, видели смо да међу нашим противницима има пет освајача Лиге шампипна, што само говори о њиховој историји и квалитету. На нама је да се спремимо на најбољи могући начин и достојно репрезентујемо наш град, српски народ, навијаче Црвене звезде, клуб и Србију уопште. Мислим да је то још далеко, морамо бити фокусирани на домаће првенство, такви су нам циљеви, тако се морамо и понашати", закључио је Милојевић.

субота, 31. август 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару