Бандовић пред Марибор: Ако будемо на свом нивоу, имамо велике шансе за пролаз

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић оптимистичан је пред реванш меч трећег кола квалификација за Лигу конференција против екипе Марибора. Верује да његов тим може до преокрета иако ће бити ослабљен.

Бандовић пред Марибор: Ако будемо на свом нивоу, имамо велике шансе за пролаз Бандовић пред Марибор: Ако будемо на свом нивоу, имамо велике шансе за пролаз

Фудбалери Војводине у четвртак од 20.00 часова угостиће Марибор на "ТСЦ арени" у Бачкој Тополи и покушати да надокнаде заостатак од 2:1 из првог меча у Словенији.

Тренер "старе даме" Божидар Бандовић верује у свој тим и не сумња да Војводина може да надокнади заостатак, али напомиње да ће екипа бити ослабљена.

"Значајна утакмица за нас. У првом мечу смо били добри у неким сегментима, у појединим ситуацијама видели смо неке одлуке које су под знаком питања. Морамо да будемо више концетрисани и да ја као тренер могу да урадим да помогнем играче да победимо. Верујем у ове играче и своје сараднике, у то нема сумње. Иако су резултати изостали, играли смо добро. Желим и да кажем да је овај тим почео да се ствара од јануара и ми смо за седам месеци урадили много тога доброг и то говорим због играча, а не због себе. Ја не желим да останем у неком клубу јер сам са неким добар, већ на основу свог рада, своје екипе и начина игре", рекао је Бандовић на конференцији за медије.

Сматра да су његови играчи својом енергијом и игром дали навијачима веру да могу да ураде нешто више.

"То је велики изазов. Од јануара играчи који су дошли, сви су помогли и сви ће да помогну. Да се надовежем и на питање од претходне конференције, ја не видим ниједан промашај и ниједан играч неће бити промашај. Зашто то говорим? Да напоменем да морам да наведем чињенице. Играчи су дошли у последњој недељи припрема и потребно је врееме да се успостави комуникација. И поред тога, били смо близу и верујем да можемо да прођемо. Ја сам први говорио да треба да се направи терен јер ови момци заслужују добар терен, али сада стално путујемо. То нису изговори, то су чињенице за које је потребно стпљење. Повреде Вукановића, Полетановића и Радуловића нису нешто на шта смо рачунали, најбоље би било да имамо читав тим на окупу. Алекса ће паузирати неколико месеци и морамо да сачекамо, али увек кажем, кога нема без њега се може", истакао је Бандовић.

Тренер Војводине је за крај сусрета са новинарима одговорио на питање о најопаснијим играчима Марибора.

"Видели смо у првој утакмици колико је Иличић опасан када је окренут према голу, али ту је и Јакуповић, чије смо голове гледали пре наше утакмице. Марибор има опасне играче и по боковима, на све треба да обратимо пажњу. Мислим да ако будемо на свом нивоу, имамо велике шансе за пролаз", закључио је Бандовић.

Дуел Војводине и Марибора на програму је у четвртак у 20.00 часова.

среда, 14. август 2024.
39° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару