Читај ми!

Станојевић: Напредовали смо, али нам је потребан добар резултат у Европи

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је у Београду да је "црно-белима" потребан добар резултат против Лугана да би екипа подигла самопоуздање.

Фудбалери Партизана играће у четвртак од 20.00 часова против Лугана први меч трећег кола квалификација за Лигу Европе.

"Нови двомеч са жељом да пробамо да изборимо групну фазу у Европи. Нисмо се добро показали у прошлом двомечу, били смо лоши. Очекује нас тешка утакмица, надам се најбољем. Спремно дочекујемо меч са Луганом", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Тренер Партизана је потом похвалио екипу Лугана.

"Уиграни су, покретљиви, нападају на разне начине. Биће за нас више простора, свесни смо да нас чека тешка утакмица, пошто се налазе у доброј форми", изјавио је Станојевић.

Констатовао је да је екипа Партизана напредовала у односу на двомеч са Динамом из Кијева.

"Напредовали смо у неким сегментима, задовољан сам издањима у домаћем првенству, извукли смо поуке. Потребан нам је добар резултат у Европи да бисмо подигли самопоуздање", оценио је Станојевић.

Рекао је да од играча Партизана мора да направи тим, који ће да побеђује у домаћем првенству и у Европи.

"Ова екипа има добре играче, али нема добар тим. Покушавам да направим додатну селекцију. Мој задатак је да направимо тим, немамо времена, али то је тренутна реалност. Некад не можете да изведете најбољи тим, имате много фактора. Потребно ми је време, тим мора да има карактер победника", додао је тренер "црно-белих".

Фудбалер Партизана Гијас Захид рекао је да он и његови саиграчи подижу форму и истакао да екипа хоће да направи добар резултат у свим такмичењима.

​​​​​"Очекује нас тешка утакмица, али желимо да нешто направимо у Европи. Саиграчи и ја покушавамо да достигнемо висок ниво, свака утакмица има исти значај, хоћемо да постигнемо добре резултате у домаћој лиги и Европи", навео је Захид.

Станојевић је рекао да разуме очекивања присталица "црно-белих".

"Не можемо много да мењамо, али нешто ћемо променити. Тешко да ће Матеус Салдања и Ђорђе Јовановић да играју заједно. Ако гледамо реноме Партизана и Лугана, наравно да смо фаворити. Данас сви улажу и напредују. Знате како су наше екипе пролазиле са Јанг Бојсом", закључио је Станојевић, који је позвао навијаче да подрже Партизан на мечу.

Реванш дуел биће одигран 15. августа у Швајцарској.

среда, 07. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару