Десет минута Астон Виле

Фудбалери Астон Виле, постигавши три гола за само десет минута, пласирали су се у полуфинале ФА купа, пошто су у четвртфиналном дуелу као гости победили друголигаша Рединга резултатом 4:2 (0:2). Астон Вила ће у полуфиналу игради портив Челсија.

Рединг је у првом полувремену повео 2:0 головима Шејна Лонга, али је у Астон Вила захваљујући хет трику Дужона Керјуа у наставку успела да преокрене резултат.

Тим из Бирмингема постигао је три поготка за само десет минута. Ешли Јанг је у 47. минуту смањио на 2:1, а потом је Керју био стрелац у 51, 57. и 90. минуту.

Астон Вила ће у полуфиналу на Вемблију играти против Челсија. Фудбалери Челсија пласирали су се у полуфинале  пошто су на домаћем терену савладали екипу Стоука са 2:0 (1:0).

Стрелци су били Лампард у 35. и Тери у 67. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи