Читај ми!

Репрезентативац Словеније Елшник нови играч Црвене звезде

Словеначки фудбалер Тими Макс Елшник нови је играч Црвене звезде, саопштио је клуб из Београда.

Елшник (26) игра на позицији централног везног фудбалера, са Звездом је потписао четворогодишњи уговор.

"Веома са срећан. Заиста сам задовољан што је све након неколико дана завршено у Београду. Иза мене је дуго лето, након Европског првенства и саге око трансфера коначно је све завршено и могу да се прикључим екипи" рекао је Елшник за клупски сајт.

Словеначки репрезентативац је открио да је у претходном периоду пратио игре Црвене звезде.

"Чуо сам доста ствари о Црвеној звезди и Делијама. Веома сам срећан што сам овде. Знам да је Звезда освајала првенство претходних година, као и да је играла у Лиги шампиона. Звезда је један од најбољих тимова, ако не и најбољи у региону. Веома сам срећан што сам овде. Навијачи су најбољи, најгласнији и праве најбољу атмосферу. Радујем се дану када ћу крочити на терен и осетити све то", истакао је Елшник који је задужио дрес са бројем 21.

"Верујем да нећу имати проблем да се прилагодим"

Елшник је рекао да је већ упознао нове саиграче, као и да верује да неће имати проблема да се прилагоди у новом тиму.

"Јуче сам упознао нове саиграче, неке знам и од раније. Неколико играча је играло у словеначкој лиги, па смо били противници на терену. Такође знам Вујадина Савића - помоћног тренера, раније смо били саиграчи. Имао сам поприлично потпуне информације, а видео сам и позната лица, верујем да нећу имати проблем да се прилагодим", оценио је Елшник.

Нови фудбалер Звезде је у суботу на стадиону пратио меч другог кола Суперлиге Србије у којем су црвено-бели одиграли нерешено 2:2 против Младости из Лучана. Пратио је нови везни фудбалер црвено-белих и последњи меч на Маракани.

"Гледао сам претходну утакмицу у суботу. Очигледно да то није био најбољи резултат, али ту сам да помогнем тиму да то исправимо и да будемо успешни заједно. Везни сам играч, видим себе на средини терена, покушавајући да котролишем утакмицу у нашу корист, као и да проналазим нападаче, како би могли да постижу голове", изјавио је Елшник.

Елшник је поручио да ће дати све од себе за нови клуб, као и да очекује да га навијачи добро дочекају.

"Надам се да ће ме дочекати широм раширених руку, верујем у то. На свакој утакмици ћу давати све од себе за њих, свих сто посто својих могућности. Борац сам и верујем да ће ме волети. То могу да очекују од мене и верујем да ћемо бити успешни заједно" закључио је Елшник. 

Елшник је у каријери наступао за Дерби, Свиндон, Мансфилд, Нортемптон и Олимпију из Љубљане.

понедељак, 29. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару