Husqvarna и Ливерпул званични партнери

Husqvarna је поносна на партнерство са Фудбалским клубом Ливерпул, једним од најпознатијих фудбалских клубова на планети. Као део вишегодишњег глобалног споразума, Husqvarna ће постати званични партнер Фудбалског клуба Ливерпул, првог партнерства те врсте за обе стране.

Од 2021. године, Фудбалски клуб Ливерпул користи Husqvarna роботске косачице за одржавање зелених површина у АXА тренинг центру и AXA Melwood тренинг центру, подржавајући тим за одржавање терена како би се осигурало да површине за игру Фудбалског клуба Ливерпул и даље буду по највишим стандардима за играче.

Кроз ово партнерство, најсавременија и иновативна Husqvarna решења биће дубље интегрисани у свакодневне рутине тимова Фудбалског клуба Ливерпул за чување и одржавање терена, чинећи га кључним делом у стварању и одржавању оптималних услова на терену за игру и тренинг на елитном нивоу.

Ben Latty, комерцијални директор Фудбалског клуба Ливерпул, рекао је:„Одушевљени смо што најављујемо ово партнерство између Фудбалског клуба Ливерпул и Husqvarna компаније, два премиум лидера на тржишту уједињена заједничким вредностима и иновативним приступом.

„Развили смо амбициозне комерцијалне циљеве да привучемо најбоље брендове који се уклапају у Фудбалски клуб Ливерпул, а то такође може помоћи у даљем успеху на терену.

„Husqvarna репутација за квалитет и иновације у одржавању терена је неупоредива и радујемо се блиској сарадњи са њима како бисмо осигурали да се наши објекти и даље одржавају по највишим могућим стандардима.“

Фудбалски клуб Ливерпул ће помоћи у подизању Husqvarna глобалног профила кроз садржаје и активације користећи своје награђиване друштвене платформе, које заједно уживају 186 милиона пратилаца на глобалном нивоу. Поред тога, Husqvarna брендирање ће такође бити представљено на дигиталним ЛЕД панелима током утакмица, достижући преко 400 милиона ТВ гледалаца по сезони широм света, побољшавајући видљивост и свест Husqvarna бренда на глобалном нивоу.

Yvette Henshall-Bell, председница Husqvarna сектора за шуму и башту у Европи, рекла је: „Невероватно смо узбуђени због партнерства са Фудбалским клубом Ливерпул, глобално признатом и престижном институцијом која такође дели наше вредности, иновативни приступ и посвећеност одрживости, то је заиста савршен спој! Заједно доносимо неупоредива искуства навијачима и купцима широм света и радујемо се постизању сјајних ствари на терену и ван њега.”

О компанији Husqvarna

Husqvarna, бренд у оквиру Husqvarna Групе, је тржишни лидер у иновативним и висококвалитетним производима и услугама за обликовање зелених површина у парковима, шумама и баштама. Од 1689. године, шведски бренд Husqvarna, снажно се фокусира на истраживање, развој и пионир је у роботским косачицама и моторним тестерама. Данас се портфолио производа састоји од најновије генерације роботских косачица, рајдера, моторних тестера, тримера за професионалну и приватну употребу. Одрживо стварање вредности, иновације производа и дигитализација остају важни за путовање које је пред нама. Husqvarna производи се продају у више од 100 земаља. Husqvarna група има 13 800 запослених широм света, а нето приход од продаје у 2023. години износио је 53,3 милијарде шведских круна.

О Фудбалском клубу Ливерпул

Основан 1892. године, Ливерпул је један од најпознатијих фудбалских клубова на свету са богатом историјом, који је освојио 19 титула лиге, укључујући Премијер лигу, осам ФА купова, 10 Лига купова, шест европских купова, три купа Уефа, четири европска Супер купа,16 Charity Shields-a, две титуле Супер лиге за жене и једно првенство за жене. Као друштвено одговоран клуб, Ливерпул је поносан на посао који обавља преко награђиваног програма “The Red Way”, на своју сталну посвећеност стварању боље будућности за своје људе, своју планету и њене заједнице. Ово укључује напоре да се побољша одрживост у целом клубу, унапреди једнакост, различитост и инклузија у свим областима и стварају прилике за промену живота за децу и младе људе у Merseyside и шире захваљујући званичној добротворној организацији, фондацији Фудбалског клуба Ливерпул.

петак, 05. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару