Читај ми!

Милан Борјан: Хвала свима у клубу, увек ћу бити Звездин војник

Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Милан Борјан објавио је опроштајно писмо у ком се захвалио свима у клубу и навијачима. Борјан је пре недељу дана са Звездом постигао договор о споразумном раскиду уговора.

Милан Борјан је у клуб дошао 2017. године и до прошлог лета је био стандардан голман црвено-белих.

Протеклу сезону је провео на позајмици у Словану из Братиславе.

"Морао сам да пустим мало времена да прође како би прејаке емоције могле да се стабилизују и како бих могао да напишем по неку реч која никада неће бити јака да опише моју љубав према Звезди коју чине: саиграчи, тренери, управа, људи који се баве одржавањем, куварице, хигијеничарке и наравно наша највећа снага, навијачи који свим срцем осећају и воле овај грб до коске", написао је на друштвеним мрежама Борјан.

Борјан је поручио да се увек трудио да за свакога има лепу реч, разумевање и време да подели радост и тугу.

"Радост сам умножавао дељењем, а проблеме решавао у тишини. Трудио сам се да будем стуб на који су сви могли да се ослоне и како сам срце остављао на терену, тако сам научен да дајем себе у сваком сегменту живота подједнако и Звезди и својој породици. Најсрећнији сам јер је мој син поносан на мене, видим то, а да још није ни свестан величине успеха и историје коју је исписао његов отац са Звездом", каже Борјан.

Он је нагласио да је сувишно говорити о успесима и резултатима које је имао у Звезди.

"Шест титула, три дупле круне, шест година играња у европским такмичењима. Трудио сам се да браним и оно што је деловало да се одбранити не може. Сувишно је говорити о емоцијама са којима се борим, које су ме опхрвале. Довољно је видети да ми је било потребно неколико дана да се охрабрим и јавно проговорим о одласку из Звезде, али све што је лепо има крај", саопштио је Борјан.

Борјан сматра да је још могао да помогне Звезди.

"Знам да сам могао још много да дам Звезди, али важно је да човек види када је време да иде даље. Срећан сам јер знам да сам оставио своје саиграче у добрим рукама и у добром расположењу, навијаче са добрим тимом, и Звезду у низу исписивања нових успеха. Знам да ће све бити добро и спреман сам да у неком новом клубу одбранама донесем нове успехе.“

Канадски репрезентативац се на крају захвалио свима у клубу, као и навијачима црвено-белих.

"Хвала мојим саиграчима, тренерима, управи, свим људима који су запослени у Звезди на шест сјајних и незаборавних година. Посебно хвала навијачима који су ми увек били ветар у леђа, због којих сам желео и борио се и кад можда нисам имао снагу. Увек сам носио велику дозу оговорности баш због вас којима је Звезда све. Са вама ово путовање ће бити заувек записано не само у историји већ и у мом срцу", закључио је Борјан.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару