Читај ми!

Јунг Ву Сеол: Једва чекам да заиграм пред Звездиним навијачима

Упућен сам заиста у све и једва чекам да заиграм пред Звездиним навијачима. Знам колико су страствени и уживаћу у томе да наступам на пуној Маракани, изјавио је нови фудбалер Црвене звезде Јунг Ву Сеол на званичној промоцији у Медија центру стадиона Рајко Митић.

Сеол игра на позицији левог бека, а са Црвеном звездом потписао је уговор на три плус једну годину.

"Срећан сам што сам овде, у великом клубу. Узбуђен сам, даћу све од себе да се што боље спремим и одговорим захтевима. Сматрам да сам озбиљан, посвећен и страствен фудбалер. Мислим да могу енергијом да допринесем тиму и да је то оно што ме највише карактерише", рекао је Сеол на конференцији за медије.

Он је потом објаснио зашто је задужио дрес са бројем 66.

"Мој отац је рођен те године. Још од прве професионалне утакмице, носио сам 66. Питао сам Хванга да промени број и договорили смо се. Знам да је играо добро носећи 66 и даћу све од себе да оправдам то. Хванг ми је добар пријатељ из репрезентације. Много смо разговарали о Звезди и упутио ме је у културу клуба. Много тога већ сад знам о Звезди", додао је нови фудбалер Црвене звезде. Сеол је рекао да је пратио мечеве црвено-белих.

"Знао сам и пре него што сам разговарао са Хвангом колико је Звезда велика. Гледао сам утакмице у Лиги шампиона, а заправо и у Јужној Кореји се доста прича о српском вечитом дербију", додао је репрезентативац Јужне Кореје.

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела навео је да Сеол има велико искуство играња за Улсан и репрезентацију Јужне Кореје.

"Дуго смо тражили решење за позицију левог бека и сада смо је нашли. Желели смо га и зимус, али тада нисмо успели да се договоримо са клубом. Сада јесмо и на наше велико задовољство, Сеол је нови играч Црвене звезде. Ускоро ће се Сеол прикључити тренинзима, док је Пума лакше повредио раме, али очекујем да ће да наступи у првој или другој утакмици у Русији", рекао је Мркела.

"Тачно је да Сеол не зна енглески језик, али је у фази учења. Имали смо таквих случајева и раније, и не буде тешко фудбалерима да се прилагоде, јер им доведемо преводиоца. Што се тиче активности у прелазном року, тражимо играча на позицији крила и алтернативу на шпицу. Све остало ће да зависи од одлазака. Што се Хванга тиче, нисмо причали о одласку, путује са нама на припреме у Русију", истакао је Мркела.

понедељак, 01. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару