Читај ми!

Матијашевић: Фудбалери Чукаричког на цени, интересовање за Миладиновића и Цветковића

Спортски директор фудбалског клуба Чукарички Владимир Матијашевић говорио је о протеклој сезони и плановима за појачање тима у предстојећем прелазном року.

Директор екипе са Бановог брда је истакао да им следи врло важан ппрелазни период који неће утицаи само на игру тима већ и на финансијску ситуацију клуба.

“Чукарички је клуб који мора да живи од продаје играча. Наш буџет је пет-шест милиона и то морамо да направимо на тај начин. Злонамерни људи причају свашта, да продајемо за милион, два, три… Па, нека они продају, волео бих да видим који то клубови успевају нон-стоп да продају играче за те износе.“, рекао је Владимир Матијашевић

Он је у разговору за клупски сајт истакао да су "најтраженији" Игор Миладиновић и Михајло Цветковић.

"Имамо једну конкретну понуду за Миладиновића, остало су интересовања. Писало се о преласку у Црвену звезду, нисмо уопште причали око тога, то су дезинформације. Рекао сам већ, његова цена није та о којој се писало, него је свакако већа. Што се тиче Цветковића причали смо са Звездом, али он има 17 и по година, у јануару пуни 18. Он пре тога и не може да оде у иностранство, може евентуално да потпише неки предуговор".

Матијашевић је нагласио да у минулој сезони нису испуњени такмичарски планови јер шесто место није донело излазак у Европу.

"Чукарички сваке године треба да се бори за Европу. Ове године мало нам је недостајало да у томе успемо, али је доста тога утицало са променама тренера. Не бих да коментаришем да ли смо са неким промашили или погодили. Нама би Европа у наредној сезони донела загарантованих 400.000, ако се прође још једно коло 800.000 евра… Од тога пола потрошите на путовања. Али, сезона није успешна, с обзиром на то да Чукарички није изашао у Европу“, поручио је Матијашевић.

 

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије