Читај ми!

Един Терзић: Нисмо заслужили овакав пораз, сјајно смо играли

Тренер фудбалера Борусије Един Терзић изјавио да је поносан на екипу, али је истакао да је клуб из Дортмунда заслужио више у финалу Лиге шампиона, преносе немачки медији.

Фудбалери Борусије поражени су синоћ у Лондону од Реала резултатом 2:0 у финалу Лиге шампиона.

"Показали смо сјајну игру, заслужили смо више од пораза од 2:0. Играли смо против најјачег тима у овом такмичењу, одиграли смо сјајно. Показали смо целом свету да смо дошли да победимо, а не само да одиграмо утакмицу. Урадили смо толико добрих ствари. Били смо близу. Ситнице су недостајале", рекао је Терзић за немачку телевизију ЗДФ.

Реал је повео у 74. минуту голом Данија Карвахала, а победу мадридском клубу обезбедио је Винисијус Жуниор у 83. минуту.

"Довели смо 100.000 људи из Дортмунда у Лондон и сви су веровали. Ово је било фантастично путовање, али осећам се и празно јер је ово била велика прилика, али је нисмо искористили. Ово је била последња утакмица у сезони, у свлачионици је било врло емотивно", рекао је тренер клуба из Дортмунда.

"Стварно смо одиграли добар меч, то је оно позитивно што би требало да запамтимо. Ту веру морамо да носимо са собом. Чак и када све не иде како би требало, не смемо да одустанемо после првог ударца. Потребна нам је та вера", додао је Терзић.

Фудбалер Борусије Матс Хумелс изјавио је да је поносан на саиграче.

"Одиграли смо сјајан меч, поносан сам како смо се представили. Играли смо храбро, квалитетно, са срцем. Недостајао нам је гол, а онда смо ударили у зид као много пута раније", рекао је Хумелс.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије