ФСС усвојио стратегију "Можемо боље"

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови одржана је Трећа редовна седница Скупштине ФСС на којој је, између осталог, усвојена и Стратегија развоја фудбала у Србији за период од 2024. до 2028. године, која носи назив "Можемо боље", саопштено је данас.

У саопштењу се наводи да је седницу отворио председник ФСС Драган Џајић. На седници је било присутно 63 делегата од 81 колико их броји Скупштина ФСС.

Члановима Скупштине ФСС се пред почетак седнице обратио представник Европске фудбалске уније (УЕФА) Лука Никола, који је пренео поздраве председника УЕФА Александера Чеферина и генералног секретара Теодора Теодоридиса. Делегати су усвојили Дневни ред седнице, а затим је усвојен и записник са седнице Скупштине ФСС од осмог јула 2023. године.

Такође, делегатима је представљен и Извештај о раду.

"После детаљног описа и образложења свега оствареног од стране генералног секретара ФСС Јована Шурбатовића делегати су усвојили Извештај о раду. Делегати су на крају били детаљно упознати и са Финансијским извештајем ФСС у претходном периоду, који су потом и усвојили", саопштено је из ФСС.

Седници Скупштине ФСС присуствовали су и Немања Видић и Мирко Поледица, који је предложио да се прошири дневни ред, односно да се расправља о актуелној ситуацији у српском фудбалу, регуларности, али тај предлог није усвојен од стране делегата.

четвртак, 20. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије