Читај ми!

Терзић: Постављамо рекорде, али желим још моћнију Звезду

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је после освајања Купа Србије и четврте узастопне дупле круне да жели да клуб буде још моћнији.

Фудбалери Црвене звезде савладали су новосадску Војводину 2:1 у финалу Купа Србије и освојили четврту узастопну дуплу круну.

"Честитам свима у клубу, као и навијачима и читавој црвено-белој јавности на освојеној четвртој дуплој круни у низу. Годинама причам да је успехе најтеже понављати, а ми из сезоне у сезону постављамо нове рекорде. Пресрећан сам што смо успели да освојимо четврту дуплу круну у низу и урадимо нешто што никад нико у Србији, барем до сада, није урадио", рекао је Терзић. 

Генерални директор Звезде је додао да је веома задовољан како је Звезда изгледала овог пролећа.

"Радује ме чињеница да у 2024. години нисмо изгубили ниједну утакмицу. Прослава титуле у суботу ће на најлепши могући начин да заокружи веома успешну сезону која је иза нас. Циљ нам је да у наредној сезони навијачима представимо још моћнију Црвену звезду", закључио је Терзић.

Звезда је освојила Куп Србије, седми пут од самосталности државе, уједно 28. трофеј у националним куп такмичењима у историји клуба.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије