Читај ми!

Тухел: Желимо финале ЛШ, идемо у Мадрид да победимо Реал

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да ће његов тим ићи на победу против Реала у реванш дуелу полуфинала Лиге шампиона, преносе немачки медији.

 Фудбалери Бајерна и Реала одиграли су нерешено 2:2 у првој утакмици полуфинала ЛШ.

"И даље су шансе 50:50 - желимо да одемо у Мадрид, победимо и обезбедимо пласман на 'Вембли'. Играли смо добро у првих 15 минута, стварали шансе, имали течну игру. Они су створили једну шансу и из ње дали гол. Онда смо ми играли боље у другом полувремену, повели 2:1, имали шансу за трећи гол... Онда се указала прилика у нашем шеснаестерцу и они су дали гол. Све ће да буде одлучено на Бернабеу", рекао је Тухел.

Реванш меч је на програму осмог маја у Мадриду.

"Није важно да ли сам тренер, који зна како се побеђује на стадиону 'Сантјаго Бернабеу', већ да сви верујемо да то можемо. То је једно од најтежих места за победу, али лепота фудбала је у таквим изазовима", додао је Тухел.

Он је истакао да верује да Бајерн може да избори финале ЛШ.

"Не желим да много трошим времена размишљајући о резултату. Реал је радио овакве ствари и раније, они из две шансе постигну два гола. Имају квалитет, ефикасни су, а имају и стрпљење да чекају своје прилике. Недостајао нам је трећи гол, нисмо имали јасну слику на терену и скривили смо пенал. Идемо у Мадрид, победник носи све. Борићемо се", навео је тренер Бајерна.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара