Читај ми!

Милојевић: Посебно сам срећан, играћу своје прво финале са Звездом

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је после победе над Партизаном у полуфиналу Купа Србије да је посебно срећан што ће играти прво финале са црвено-белима.

Црвена звезда је на свом терену победила Партизан резултатом 2:0 и изборила пласман у финале Купа Србије.

Милојевић је победу посветио економу Звезде Драгану Милановићу, који је недавно преминуо.

"Победу посвећујем нашем преминулом Гагију Милановићу. Јако нам је тешко било минулих дана. Негде смо му испунили жељу", рекао је Милојевић за ТВ Арена спорт.

Потом је похвалио тренера Партизана Игора Дуљаја.

"Морам да похвалим тренера Игора Дуљаја, Партизан је јако добро припремио утаикмицу. Глазер је одбранио две три шансе, исто тако и Јовановић на другој страни. Партизан је јако добро одрадио све три утакмице са нама. Оног часа када сам видео поставу, знао сам шта је Дуљај припремио. Био је ово добар дерби, две добре екипе, ми смо срећни, идемо даље у финале", додао је тренер Црвене звезде.

Црвена звезда ће у финалу Купа Србије играти против Војводине.

"Посебно сам срећан што ми је ово прво финале са Звездом, никад нисам био у финалу. Јесам овај трофеј освојио са Чукаричким, али са Звездом никад нисам успео. Играмо са Војводином, али нећемо да размишљамо о томе, има времена. Партизану желим срећу у наставку сезоне", истакао је Милојевић.

Црвена звезда ће у недељу у Суперлиги Србије играти са Војводином.

"Не бирам утакмице, свака прва је за мене битна. Морам да похвалим мој стручни штаб који феноменално припрема утакмице. Мало да одморимо и од сутра припремамо дуел са Војводином у Новом Саду", закључио је Милојевић.

Црвено-бели су се победом над Партизаном пласирали у своје четврто везано финале најмасовнијег фудбалског такмичења у Србији.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се