Читај ми!

Видић поново није примљен у Кућу славних Премијер лиге - Тери је нови члан

Некадашњи фудбалери Џон Тери, Ешли Кол и Ендру Кол примљени су у Кућу славних Премијер лиге. Српски дефанзивац Немања Видић другу годину заредом остао је само на номинацији.

У новој класи Куће славних Премијер лиге примљена су три фудбалера, некадашње ведете еглеског фудбала.

Џон Тери је током каријере наступао за Челзи, Нотингем форест и Астон вилу. Ешли Кол је играо за Арсенал, Кристал палас и Челзи, потом за Рому, Лос Анђелес галакси и Дерби. Ендру, познатији као Енди Кол играо је за велики број тимова, не само у Премијер лиги, али је највећи траг оставио у периоду од 1995. до 2001. године у Манчестер јунајтеду.

Тери и Енди Кол су по пет пута били прваци Премијер лиге, док је Ешли Кол био два пута најбољи у Енглеској са Арсеналом и са Челзијем једном.

Пропозиције су налагале да се гласови навијача широм света комбинују са гласовима комисије надлежне за доделу престижног признања.

Тројици нових чланова Куће славних биће уручено признање на свечаном догађају у Лондону 23. априла.

Поред Немање Видића, капитена Манчестер јунајтеда на листи кандидата који нису примљени су: Сол Кембел, Лес Фердинанд, Давид Силва, Мајкл Керик, Роби Фаулер, Еден Азар, Јаја Туре, Џермејн Дефо, Гери Невил, Едвин ван дер Сар, Сеск Фабрегас и Мајкл Овен.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво