Читај ми!

Ћави: Поносан сам на екипу, били смо бољи тим

Тренер фудбалера Барселоне Ћави Ернандес изјавио је да његов тим није заслужио да изгуби од Реала и нагласио да је разочаран суђењем на мечу 32. кола шпанске Ла Лиге.

Фудбалери Реала победили су на свом терену екипу Барселоне резултатом 3:2. Реал је до тријумфа стигао голом Џуда Белингема у 91. минуту.

"Нормална ствар је да победимо у овом мечу због игре коју смо показали, али постоје и судијске ситуације које не можемо да контролишемо", рекао је Ћави.

Стратег Барселоне је истакао да је у 28. минуту меча поништен регуларан гол, тврдећи да је лопта прешла гол-линију после шута Ламине Јамала.

"Веома сам разочаран. Ако желимо да будемо најбоља лига на свету, морамо да користимо најбољу технологију. Морамо у том смислу да напредујемо", додао је Ћави.

Шпански медији наводе да Ла Лига не користи видео технологију на гол-линији.

"Били смо бољи тим, заслужили смо победу. Не морам ништа да причам о овом судији, видели сте шта је урадио. Ако почнем да причам где је грешио, казниће ме. Све се уротило против нас. Поносан сам на екипу. Губимо бодове у ситуацијама које не контролишемо, као што је транзиција", навео је тренер Барселоне.

Барселона се тренутно налази на другом месту на табели са 11 бодова мање од првопласираног Реала.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво