Милојевић: Опет голови из наших грешака, промашујемо, али никад не одустајемо

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после победе против Партизана рекао је да је утакмица против вечитог ривала била тешка као и свака друга. И да су сви голови које су црвено-бели примили били производ њихових грешака и лоших одлука, што је несхватљиво на том нивоу и на утакмици тог типа

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан у 173. вечитом дербију 3:2. Црвено-бели су тријумфално започели плеј-оф Суперлиге Србије и дошли до 10 бодова предности над црно-белима.

"На неким другим можда и нећете бити кажњени, али на дербију сигурно хоћете. Поново много стопостотних прилика које не реализујемо, али и то је фудбал. Захваљујем се навијачима. Освојили смо три бода и немамо пуно времена, јер нас нова утакмица очекује већ у среду", истакао је Милојевић.

Стратег црвено-белих додаје да је екипа натерала Партизан да се брани, али да екипа мора да види зашто прави грешке.

"Не одустајемо ми никад, натерали смо Партизан да се повуче у ниски блок и да се брани, те игра на контре и користи брзе играче. Морамо да разговарамо и да видимо зашто правимо грешке. Сутра нас чека анализа. Хвала навијачима на подршци. Ушли смо у финиш сезоне и притисак је велик. Сада је још 18 бодова у игри", закључио је Милојевић.

 

 

 

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво