Данијеле де Роси остаје тренер фудбалера Роме

Власници Роме Ден и Рајан Фридкин саопштили су да ће тренер Данијеле де Роси и наредне сезоне да буде на клупи римског фудбалског клуба.

"После јучерашњег састанка са Де Росијем са задовољством можемо да објавимо да ће он бити тренер Роме и по завршетку ове сезоне, као и у догледној будућности", наводи се у саопштењу Дена и Рајана Фридкина.

Де Роси је именован за тренера Роме почетком године. Он је на клупи римског клуба заменио Жозеа Мориња, а уговор са Ромом потписао је до краја сезоне.

"Де Роси води клуб са поштовањем и храброшћу. Наставићемо да радимо заједно колико год је то могуће да обезбедимо будућност какву навијачи Роме заслужују. Пресрећни смо што са Данијелеом градимо дугорочан пројекат. Више детаља објавићемо у наредним данима", наводе власници Роме.

Фудбалери Роме се налазе на петом месту на табели Серије А са 55 бодова. Рома ће вечерас на свом терену играти са Миланом у реванш утакмици четвртфинала Лиге Европе. "Вучица" је прошле недеље у Милану у првом мечу победила резултатом 1:0.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво