Читај ми!

Един Терзић: Изузетно сам срећан, мали детаљи одлучили победника

Тренер фудбалера Борусије из Дортмунда Един Терзић изјавио је да је задовољан победом против мадридског Атлетика и пласманом у полуфинале Лиге шампиона, преносе немачки медији.

Борусија је изборила пласман у полуфинале ЛШ, пошто је синоћ на свом терену победила Атлетико резултатом 4:2 у реванш мечу четвртфинала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Борусија је у првом мечу у Мадриду поражена резултатом 2:1.

"Изузетно сам срећан. На овом нивоу, мали детаљи су одлучујући. А ми смо имали те детаље на нашој страни у четвртфиналу ЛШ. Успели смо да постигнемо пет голова у два меча против тако квалитетног тима као што је Атлетико", рекао је Терзић.

Борусија ће у полуфиналу ЛШ играти против Пари Сен Жермена.

"Већ смо два пута ове сезоне играли против ПСЖ-а. Прва утакмица у Паризу нам се уопште није допала. Други меч у Дортмунду је био доста другачији. Ми смо сада много бољи тим него што смо били у септембру, па и у децембру", поручио је тренер Борусије.

Тренер Атлетика Дијего Симеоне изјавио је да је разочаран елиминацијом свог тима из Лиге шампиона.

"Сматрам да су у два меча они имали боље шансе од нас. У првом мечу предност је могла да буде већа у нашу корист. Добро смо синоћ почели друго полувреме. Анхел Кореа је имао неколико шанси, а онда је постигао гол. Борусија није имала такве ситуације, да њихови голови говоре сами за себе. Нисмо били довољно агресивни", истакао је Симеоне.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво