Партизан у полуфиналу Купа Србије, Јовановић одбранио три пенала

Фудбалери Партизана пласирали су се у полуфинале Купа Србије пошто су на свом стадиону после 1:1 у регуларном делу и 4:3 после пенала били бољи од екипе Вождовца.

Партизан у полуфиналу Купа Србије, Јовановић одбранио три пенала Партизан у полуфиналу Купа Србије, Јовановић одбранио три пенала

Домаћа екипа је контролисала игру током већег дела меча. У првом полувремену, Партизан је константно био на половини Вождовца, али су његови напади по гол постали опасни тек од 30. минута.

Тада су фудбалери Игора Дуљаја имали неколико добрих напада, а питање времена је било када је црно-бели повести.

У надокнади првог дела, Аранђел Стојковић је из задње линије пустио пас у празан простор кроз средину, Самед Баждар је потом изашао један на један са голманом Вождовца Марком Гуџулићем који није успео да заустави лопту која је прошла поред њега.

Најбољу шансу по почетку другог дела, црно-бели су имали у 63. минуту када је Калулу пробио по страни, потом центрирао Захиду који није најбоље захватио лопту главом, па је она завршила преко гола Вождовца.

Гости су средином другог дела имали прилику да већ тада поравнају резултат.

Немања Николић је у 68. минуту играо руком, а након интервенције из ВАР собе, досуђен je пенал за Вождовац.

Јовановић је прочитао Флемингса чији је шут био слаб и у десну страну голмана Партизана који је тада одложио изједначење до којег је Вождовац ипак стигао.

У 90. минуту, Стефан Пиргић је са руба шеснаестерца пласирао лопту унутрашњим фелшом, Јовановић се бацио на време, али није могао да скрене лопту ван гола, па су уследили једанаестерци.

Већ у првој серији, Јовановић је одбранио пенал Нешковићу, који је недовољно јако шутирао, а голман Партизана поново је погодио страну.

Пиргић је после изједначујућег гола, постао и трагичар пошто је јако лоше извео пенал у последњој серији који је голман домаћина поново одбранио.

Четвртфинале Купа Србије:

Среда:
Партизан - Вождовац 1:1 (4:3)
Чукарички - Војводина 17.00
Црвена звезда - ОФК Вршац 19.00

Четвртак:
Раднички 1923 - Нови Пазар 16.00

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво