Читај ми!

Дуљај: План смо остварили, нема опуштања

Фудбалери Партизана победили су екипу Новог Пазара 2:0 на свом стадиону у утакмици 29. кола Суперлиге Србије, а њихов тренер Игор Дуљај је после меча изразио задовољство приказаном игром и истакао да тек предстоји велика борба на терену.

Црно-бели су сигурном игром дошли до заслужена три бода и поново пришли на четири бода од водеће Црвене звезде.

"Три изузетно важна бода, похвалио бих оба тима који су играли отворен фудбал, било је доста шанси, посебно у другом полувремену где се наша екипа на неки начин мало и задовољила", рекао је Дуљај.

Тренер фудбалера Партизана се осврнуо и на предходни меч истакавши задовољство због напретка игре тима похваливши и игру супарника.

“Задовољнији сам утакмицом више него оном против Вождовца. Добро смо ушли у меч, на старту имали неколико изгледних прилика, међутим, оно што је најважније је да смо показали коректну игру. Нови Пазар је тим који је могао да нам направи много проблема. Поседује играче као што су Сума, Љајић, Бојат… Оно што смо планирали, то смо и остварили, три бода, без повреде и без примљеног гола”, рекао је Дуљај.

Црно-бели су у меч ушли у знатно измењеном саставу и са неколико играча који нису играли у претходном колу, па је Дуљај објаснио и ту промену.

“Направили смо измене како бисмо остали свежи за наставак. Мало смо размишљали о ономе што нас очекује већ у среду. Утакмица са Новим Пазаром је завршена и већ се спремамо за Вождовац”.

Денил Кастиљо је пружио још једну сјајну партију, постигао је гол на феноменалан начин, његов други у дресу Партизана, Ксандер Северина, такође, а Дуљај је прокоментарисао и игру на средини терена.

“Када смо га гледали знали смо о каквом се играчу ради. Напредује из дана у дан, прија му рад у Партизану и, наравно, помажу му саиграчи који су га одлично прихватили. Радује и погодак Северине који је мало нервирао публику у последње време. Важно је да играч осећа да верујете у њега. Захид је одрадио одличан посао, али и Гох који је много трчао. Кануте је имао велику паузу, али данас је био на солидном нивоу. Није губио лопту као што је то некада било, тако да и њему похвале, као и читавом тиму”.”, истакао је тренер Партизана.

Битка за прво место и даље траје, али тренер Партизана је истакао да неће бити опуштања до самог краја.

“Размишљамо само о првој следећој утакмици и готово ће бити кад буде готово. Дрес Партизана је изузетно тежак и нема опуштања”, закључио је Дуљај.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара