Читај ми!

Лазетић: Чукарички је увек био наш параметар

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са екипом Чукаричког да је противнички тим његовом клубу увек био параметар.

Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 20.00 часова на свом стадиону "ТСЦ Арена" дочекују екипу Чукаричког у 29. колу Суперлиге.

"Пред утакмице с њима подсећам да смо ми тек једну годину завршили испред њих, а они су нам увек били параметар. У ову сезону смо ушли са истим оптерећењем Европе и вишком утакмица, али нама је успело да то боље изнесемо. И даље су нам највећи ривал, њихова рутина и квалитет су неупитни, иако су ове сезоне имали доста проблема. Већ четврти тренер их води, али у последњим утакмицама су се стабилизовали, пре свега дефанзивно, по чему су годинама познати, тешко примају голове, компактни су и организовани и не дају противнику шансе", изјавио је Лазетић.

Додао је да је плеј-оф за његов тим почео утакмицом са Вождовцем.

"Важно је што смо у два дуела, против врхунских противника, извојевали победу. Пред нама су још две изванредне екипе, Чукарички нам је трећи противник у осам дана, али ми имамо ту срећу и квалитет да можемо да ротирамо играче. Планирамо да и на овој утакмици правимо промене у жељи да будемо најбољи могући. Наравно, све ће нам то бити лакше уз подршку са трибина", истакао је Лазетић.

Везни играч ТСЦ-а Иван Милосављевић се сложио са тренером да ће утакмица бити врхунска, иако се игра у згуснутом распореду.

"После сваког постигнутог гола играч добије на самопоуздању, ја сам имао неколико промашаја и хвала екипи што је то истрпела, па сам у пресудним моментима постигао два неочекивана гола. Истрпели смо велики притисак у Новом Пазару и од навијача и играча, била је тешка и значајна утакмица, освојили смо три значајна бода и надам се да ћемо наставити у том ритму", рекао је Милосављевић.

ФК ТСЦ се тренутно налази на 3. месту на табели са 59 бодова, док је Чукарички на 4. месту са 44 освојена бода.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво