Читај ми!

Дуљај: Вождовац је увек незгодан ривал на свом терену, али циљ су три бода

Партизан гостује Вождовцу у мечу 28. кола Суперлиге Србије. Дуел се игра од 16.55. Тренер Партизана Игор Дуљај истиче да је Вождовац неугодан ривал, поготово на свом терену. Црно-бели иду на победу, али то неће бити лако.

Тренер црно-белих Игор Дуљаји истиче да и поред тога што ривал није забележио победу у наставку сезоне, ипак ће ово бити изузетно тежак меч и да екипа у њега мора да уђе максимално сконцентрисано.

“Очекујем тежак меч, они су многе утакмице одиграли на високом нивоу, посебно су незгодни на домаћем терену, а чињеница да немају победу у другом делу нас додатно тера на опрез”, рекао је тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај.

"Немају шта да изгубе, игра се на вештачкој трави, другачије су околности. Иза нас је тешка утакмица са Спартаком, сада смо сконцентрисани само на Вождовац. Имамо циљ, а то су три бода", истакао је Дуљај на конференцији за медије.

Он је додао да и даље не може да рачуна на Матеуса Салдању, док ће током дана видети у каквом су стању Бибрас Натхо и Гајас Захид, који нису тренирали два дана.

"У сталној сам вези са Салдањом, шаље ми извештај процедуре и шта ради на терену. Оно што ми је последњи пут рекао је да ће се вратити средином овог месеца, што је брзо с обзиром на тежину повреде. Видећемо када ће се укључити у тренажни процес. Он ради 10 сати дневно, то је доказ колико улаже у себе и колика му је жеља", поручио је Дуљај.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије