Читај ми!

Милојевић: Задовољан сам, екипа је изгледала доста добро

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је након победе над Јавором у Ивањици да су црвено-бели одиграли тежак меч, као и то да је задовољан игром својих изабраника.

Фудбалери Црвене звезде победили су у Ивањици екипу Јавора са 3:0 у утакмици 27. кола Суперлиге Србије.

"Тешка утакмица је иза нас, нисмо имали много времена да се припремимо за овај меч, с обзиром на чињеницу да су се репрезентативци тек у четвртак вратили у клуб. Данас је то изгледало доста добро, задовољан сам игром", рекао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је нагласио да је тешко играти у Ивањици против тима који предводи Радован Ћурчић с клупе.

"Већ сам рекао да се ради о незгодној екипи, са добрим тренером и играчима. Дефанзивно су можда и најбоље организован тим. Тешко је 'пробити' тај блок. Тражио сам од играча да буду стрпљиви, да имамо лопту у ногама, креирамо и контролишемо меч. Мислим да смо доста тога доброг урадили, као и да је победа заслужена. Захвалио бих се још једном нашим навијачима и људима у Ивањици и околини, западној Србији, мислим да су имали шта да виде", истакао је Милојевић.

Говорио је стратег црвено-белих и о густом распореду који очекује његову екипу.

"Играћемо на свака три дана. Имали смо малу паузу, али и потешкоће, јер нисмо могли да радимо оно што смо хтели, будући да имамо велики број репрезентативаца. Не кукамо и не жалимо се. Идемо корак по корак, ово је већ архивирана утакмица. Већ у среду нас очекује нимало лак меч",  закључио је Милојевић.

Звезда је тренутно прва на табели са 68 бодова, а у наредном колу дочекаће ИМТ.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије