Читај ми!

Дисциплински поступак против Звезде и Партизана, "вечити" новчано кажњени

На данашњој седници Дисциплинске и Етичке комисије Фудбалског савеза Србије (ФСС), којом је председавао Иван Николић, решено је неколико случајева који су претходних дана заокупљали пажњу спортске јавности, сазнаје Танјуг. 

Због издавања саопштења у којима се коментаришу судије и суђење на утакмицама Суперлиге, Црвена звезда, Партизан, Нови Пазар, Раднички Ниш и Радник кажњени су са по три милиона динара. 

Због дешавања на 172. дербију између Звезде и Партизана (2:2), који је одигран деветог марта на стадиону "Рајко Митић", покренути су дисциплински поступци против оба клуба. На терет им се стављају прекомерна употреба пиротехнике, ломљење столица и насилно понашање дела навијача.

Дисциплинска и Етичка комисија ФСС је утакмицом неиграња казнила играча Колубаре Мацуија Хикару и фудбалера Слободе Михајла Јовановића. 

У наредном колу Прве лиге Србије без тренера ће бити Дубочица и Јединство са Уба, због показаних црвених картона Марјану Живковићу и Марку Мартаћу.

Такође, наводи се да ће већи број изречених опомена на мечевима коштати нишки Раднички 55.000 динара, док ће каса Радничког из Сремске Митровице бити олакшана за 36.000.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара