Читај ми!

Марковић: Атмосфера у екипи одлична, прва позиција нас гура напред

Капитен фудбалера Партизана Светозар Марковић рекао је пред 172. "вечити дерби" против Црвене звезде да је атмосфера у екипи одлична и да их прво место на табели гура напред.

Марковић је имао проблеме са повредом колена која није залечена у потпуности, а после данашњег тренинга ће сазнати да ли ће се наћи у стартној постави у суботу од 17 часова на стадиону Црвене звезде.

"Очекује нас тешка утакмица. На нама је да пружимо максимум и покушамо да будемо концентрисани свих 90 минута. Данас ћу одрадити први екипни тренинг, после тренинга ћемо утврдити да ли могу са играм", рекао је Марковић.

Капитен срно-белих је са тренером Игором Дуљајем учествовао на конференцији за медије, а говорио је и о одличној атмосфери у екипи.

"Прва позиција на тебели нас гура напред. Девет месеци смо на окупу и девет месеци је приметна хемија у екипи. Помажемо једни другима и трудимо се да остварујемо што боље резултате. Уз подршку са трибина, за коју верујем да и сутра неће изостати, можемо да се надамо успеху. Као што сам рекао, идемо из утакмице у утакмицу, желимо да остваримо циљ који смо зацртали, али је он још увек далеко", закључио је Марковић.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара