Читај ми!

Рома након пенала прошла у осмину финала Лиге Европе

Фудбалери Роме пласирали су се у осмину финала Лиге Европе победом над Фејнордом након бољег извођења пенала.

Након 120 минута игре резултат је био исти као и у првом мечу - 1:1. Фејнорд је повео у петом минуту голом Сантијага Хименеза, да би десет минута касније изједначио Лоренцо Пелегрини.

У пенал серији за Рому је непрецизан био једино Ромело Лукаку, док су за Фејнорд промашивали Давид Ханко и Алиреза Јашканбах, те су Римљани прошли даље.

Марсеј се победом од 3:1 над Шахтјором такође нашао међу 16 најбољих екипа. Погађали су Пјер Омерик Обамејан у 23, Исмаила Сар у 74. и Жофри Кондогбија у 81. минуту. Једини погодак за Шахтјор постигао је Георгиј Судаков у 12, минуту из пенала.

Спарта Праг је надоместила заостатак из првог меча и са 4:1 савладала Галатасарај. Ангело Пресаидо, Индрит Тући, Лукас Хараслин и Јан Кухта били су стрелци, док је једини гол за госте постигао Абдулкерим Бардакчи.

Спортинг је ремизирао резултатом 1:1 против Јанг Бојса и прошао у наредну фазу. Виктор Ђокереш је довео домаће у вођство у 13. минуту, да би у 57. промашио пенал. Силвер Ганвуола је са пенала постигао изједначујући погодак.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара