Читај ми!

Петровић: Голмани у Челсију гурају једни друге, имамо добар однос

Голман Челсија Ђорђе Петровић изјавио је да голмани у лондонском клубу уче једни од других и да само тако могу да напредују.

Млади српски голман дебитовао је за Челси против Евертона у 16. колу Премијер лиге када се повредио први голмана "плаваца" Роберт Санчез.

Посебно се истакао у утакмици ЕФЛ Купа против Њукасла, када је одбранио пенал Ричија у четвртој серији и одвео Челси у наредну рунду.

"Имао сам прилику да играм против Евертона, осетио сам атмосферу и навијаче. Имао сам слику у глави како ће бити против Шефилд јунајтеда. У реду, осећате мало притисак, али разговарао сам са Тонијем Хименезом и Хилариом, и рекли су ми да само играм своју игру и да играм нормално. Пре утакмице разговарао сам са Робом Санчезом и рекао ми је да будем смирен и да не осећам притисак. То је било то", истакао је Петровић за клупски сајт.

Додаје да голмани могу да уче једни од других.

"Имамо добар однос. Желимо да гурамо једни друге. Ако ја будем бољи, он ће сигурно бити бољи. Не само ја и Роберт, већ и Маркус Бетинели, Лукас Бергстром, Џејми Каминг, Ед Бич чак тренирају са нама. Много причамо међу нама о фудбалу. Такође, Маркус је постао отац, мислим пре седам месеци, сада је Роб постао отац, а за шест месеци ја ћу постати отац. Роб је учио од Маркуса, а ја ћу учити од Роберта. То је заиста лепо за нас", истакао је Петровић.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара