Читај ми!

Фудбалери Сампдорије у дресовима са ликом Синише Михајловића победили Ређану

Сампдорија је победила на гостовању екипу Ређане 2:1 у мечу 17. кола италијанске Серије Б. Фудбалери тима из Ђенове носили су дресове са ликом Синише Михајловића како би одали почаст некадашњем играчу клуба на годишњицу смрти.

Екипа тренера коју с клупе предводи некадашњи фудбалски ас Андреа Прило носила је дресове са ликом Михајловића на рукаву.

Михајловић је на фотографији у дресу клуба из Ђенове, а приликом извођења слободног ударца чиме је истакнута фудбалска вештина која је била заштитни знак једног од најбољих извођача прекида у Европи.

Сампдорија ће све дресове у којима су наступали њени играчи против Ређане продати на аукцији. Приход од продаје биће дониран педијатријској установи Ђана Гаслини у Ђенови. 

Михајловић је био део Сампдорије у играчким, али и тренерским данима. Клуб из Ђенове је овим гестом показао да не заборавља прерано преминулог фудбалског велемајстора.

Гости су у Ређо Емилији стигли до победе головима Пајтима Касамија у 44. и Мануела Де Луке у 46. минуту. Маноло Портанова из Ређане је у 91. минуту поставио коначан резултат.

За Сампдорију наступа и голман Филип Станковић, син прослављеног фудбалера Дејана, пријатеља Синише Михајловића.

Сампдорија је после победе 10. на табели са 22 бода, са добрим шансама да се укључи у трку за осмо место које води у бараж за попуну Серије А.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво