Читај ми!

Српски голман добија шансу у Челсију, Ђорђу Петровићу се "отварају врата" повредом Санчеза

Први голман Челсија Роберт Санчез мораће да паузира одређено време због повреде колена, па ће гол "плаваца" у наредном периоду бранити Србин Ђорђе Петровић.

Како је саопштено на сајту Челсија, Санчез је повредио колено у прошлонедељном мечу против Евертона, кад га је у финишу утакмице заменио управо Петровић. Није прецизирано колико ће Шпанац морати да паузира, али се истиче да је под будним надзором специјалиста. 

Менаџер Челсија Маурисио Покетино после повреде Санчеза од голмана може да рачуна на Петровића, Маркуса Бетинелија и Лукаса Бергстрома.

Додаје се да су се у мечу против Евертона повредили и Марк Кукуреља и Рис Џејмс и да ће и њих двојица морати на паузу, али ни за њих није прецизирано колико ће бити ван терена. 

На крају се додаје да су због повреда и даље ван строја и Тревох Чалоба, Бен Чилвел, Карни Чуквумека, Весли Фофана, Лесли Угочукву и Нони Мадуеке.

Петровић (24) је професионалну каријеру започео у Чукаричком 2018. године и на Брду је провео четири године уз позајмицу у екипи ИМТ-а. Следи трансфер у МЛС тим Њу Ингланда, па долазак на "Стамфорд бриџ". 

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара