Читај ми!

Умало сензација у Хумској, Партизан после пенала избацио Графичар у Купу Србије

Фудбалери Партизана победили су Графичар у осмини финала Купа Србије после пенала у Хумској са 6:5. Регуларни део меча завршен је резултатом 1:1.

Лидер Суперлиге Србије изашао је у измешаном саставу на терен "Стадиона Партизана". Резултат било је прво полувреме без голова.

Игор Дуљај је потом увео стандардне и искусне играче Захида, Стојковића, Калулуа и Салдању, али је Графичар показао пркос и први стигао до поготка. Стрелац је био Огњен Ајдар у 64. минуту после ефектног шута ван казненог простора.

Екипа из Прве лиге Србије, упркос великој борби и изненађујућем резултату, нашла се у неповољној позицији два минтуа после датог гола. Бабакар Мбуп је добио други жути картон због несмотреног заустављања са леђа, оставивши своје саиграче у бројчаном дефициту.

Поред свих ветерана, Партизану изједначење доноси 17-годишњи Душан Јовановић у 79. минуту, тек три минута по уласку у игру уместо Александра Шћекића.

Стигло је до пенала. Извођачи обе екипе били су сигрни у прве две серије, да би у трећој голман Партизана Јовановић одбранио Фратровићу. Предност 3:2 је домаћину донео Калулу. Надаље, играчи Графичара и Партизана су били сигурни приликом извођења, а победу црно-белима 5:4 је донео Салдања

Учесници четвртфинала националног купа биће и Црвена звезда, Војводина, Чукарички, Вождовац, Нови Пазар, Раднички 1923 и ОФК Вршац.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво