Читај ми!

Голман Јерменије и дете ужичке Слободе: Модрић је најбољи фудбалер са ових простора

Српски голман, који чува мрежу јерменске репрезентације, Огњен Чанчаревић, изјавио је после пораза од Хрватске у квалификацијама за Европско првенство да је Лука Модрић најбољи фудбалер у историји са ових протора.

Победом против Јерменије минималним резултатом, селекција Хрватске постала је последња репрезентација која се путем квалификација пласирала на Европско првенство.

Гол Јерменије на "Максимиру" бранио је Огњен Чанчаревић, Ужичанин који већ пет и по година наступа за Алашкерт.

"Честитам Хрватској на победи и на пласману на Евро. Покушали смо да одиграмо са младом екипом и без два стандардна првотимца. Добро смо одиграли прво полувреме, али нас је пресекао Будимиров гол. Хрватска је имала иницијативу током целе утакмице, честитам им на пласману", рекао је Чанчаревић.

Голман који је бранио за Раднички из Крагујевца, ОФК Београд и Радник из Сурдулице истакао је да му је част што је играо против Луке Модрића.

"Лука је најбољи фудбалер са овим простора у историји.Немам речи, част је и привилегија играти против њега", рекао је голман Јерменије.

Хрватски медији преносе да је Чанчаревић на утакмици на "Максимиру" бранио толико добро, да је Модрић после меча отишао у свлачионицу противничке екипе како би голману Јерменије поклонио дрес.

Чанчаревић каже и да не може да дочека крај сезоне и врати се кући у Ужице.

"Од јануара нисам био код куће и, поред свега лепог, не могу да дочекам долазак. Завршавам сезону 9. децембра, очекујем да већ сутрадан будем у Ужицу", рекао је Чанчаревић.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара