Читај ми!

Тадић за РТС: Велики успех, испунили смо оно што се од нас очекивало

Капитен фудбалске селекције Србије Душан Тадић рекао је за РТС да је његов тим направио велики успех пласманом на Европско првенство, али и да му је криво што "орлови" квалификације нису завршили победом.

Србија се пласирала на Европско првенство после ремија са Бугарском у Лесковцу.

"Криво ми је што смо свим љубитељима фудбала мало приуштили тај неки непотребан стрес. Требало је другачије да се заврши. Хтели смо да завршимо доминантном игром и победом. Ове утакмице је тешко играти. Поготово у друго полувреме ушли смо мало опрезно, само да не погрешимо. Они су постигли тај погодак и онда је настао неки стрес у игри што је мало разумљиво", рекао је за РТС капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић.

Капитен националног тима сматра да је пласман на Европско првенство велики успех и да су играчи поносни на оно што су урадили.

"Велики успех. Криво нам је што нисмо завршили победом, али велики успех и треба да будемо поносни на то што смо постигли. Ова утакмица је била да се оствари циљ. Небитно је како се игра и шта се ради, то смо знали. Тако да то је најбитније. Испунили смо оно што се од нас очекивало. Жао ми је што нисмо раније, али никад није касно. Напокон после толико година да смо се пласирали", рекао је Тадић.

Жреб за групе на Европском првенству заказан је за 2. децембар.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара