Читај ми!

Џајић за РТС: Да успесима направимо култ репрезентације

Председник ФСС Драган Џајић честитао је играчима и стручном штабу пласман на Европско првенство у Немачкој и рекао да је потребно да се направи култ репрезентације и да народ који воли фудбал стекне поверење у национални тим.

Србија је после ремија 2:2 са Бугарском обезбедила пласман на Европско првенство после 24 године.

"Драго ми је да после 24 године Србија иде директно на Европско првенство. Ја сам и пре ових квалификација рекао да неће бити лако, да нема више лаких противника. То се обистинило, али на крају све се добро завршило и ја честитам свима, стручном штабу, играчима и мислим да шта је сад важно, да на Европском првенству направимо један мали помак у односу и на светско првенство и на све оно што се очекује од српског фудбала", рекао је за РТС председник ФСС.

Џајић сматра да су успеси националног тима неопходни како би се створио култ репрезентације.

"Мислим да српски фудбал има добре играче и да то може да буде још боље него што је то у овом тренутку и наравно верујем да ће се радити на томе и да ћемо све учинити да на неки начин оним љубитељима фудбала који искрено воле успех репрезентације донесемо веће успехе него што је то био случај до сада. Морам да нагласим још једну ствар, да су ове квалификације и овакве утакмице веома тешке и психолошки, а с друге стране важно је да народ који долази да вас гледа да стекне поверење у тим који ви имате. Ми ћемо сигурно, односно, стручни штаб радити на томе и да у будућности се направи један култ репрезентације да публика долази и да даје још већу подршку нашим љубитељима", рекао је Џајић.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара