Читај ми!

Илић: Првенац у дресу Партизана дошао кад је било најпотребније

Млади фудбалер Партизана Михајло Илић (20) рекао је, поводом победоносног поготка у 90+6. минуту против Чукаричког за 2:1, да је првенац у дресу "црно-белих" дошао кад је било најпотребније, а гол је посветио породици.

Млади фудбалер Партизана је истакао квалитете супарничког тима, да је задовољан својим првенцем за црно-беле али и да је у првом плану тимска игра.

"Утакмица је имала европски интензитет. Чукарички је добра екипа и ово је била добра утакмица са пуно шанси. Ја сам данас искочио у први план и веома ми је драго због тога, али ко год да је то био вечерас - не би било битно. Имао сам пуно шанси, до сада сам на свакој утакмици имао бар једну, али није ме хтело. Можда је дошло кад је било и најпотребније. Гол посвећујем породици", рекао је млади репрезентативац Србије за клупски сајт.

Илић је истакао да је утакмица против Чукаричког била захтевна, али добра за његову екипу.

"Ја сам данас искочио у први план, али ко год да је то био - сасвим је свеједно. Најбитнија су три бода. Криво што смо примили тај гол, после неколико узастопних утакмица без примљеног гола, али нема везе - важна су три бода. Идемо на паузу, да се добро одморимо, после чега се враћамо и спремамо за даље", додао је Илић.

Гол за Чукарички постигао је Илићев саиграч из младе репрезентације Игор Миладиновић.

"Чукарички има добре играче. "Џин" је постигао гол и драго ми је због њега. Професионалац је и овим путем му честитам".

Осврнуо се Илић и на савете које добија од тренера Игора Дуљаја и капитена Светозара Марковића.

"Сваки вид подршке и комплимент значе, било да је од тренера или саиграча. Сви, а посебно ми у последњој линији, се држимо заједно и бодримо један другог. Кад дође до грешке, кад један погреши - ту је други да га исправи", закључио је Илић.

понедељак, 26. фебруар 2024.
12° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво