Читај ми!

Фудбалерке Србије против Пољске траже реванш и прво место у групи Лиге нација

Женска фудбалска селекција Србије игра против Пољске меч четвртог кола Треће групе Б Лиге нација. Пре неколико дана Пољакиње однеле тријумф 2:1, екипа Драгише Зечевића у Старој Пазови желе реванш и повратак на прво место у групи. Утакмица се игра од 19 часова, кретање резултата пратите на нашем порталу.

Женска фудбалска репрезентација Србије наставља такмичење у Б Лиги нација, а у дербију четвртог кола Групе 3 у Старој Пазови гостује селекција Пољске.

Две селекције одмериле су снаге пре пет дана, а победу је однела Пољска 2:1, највише захваљујући несмотреним грешкама српског тима у првом полувремену утакмице.

Изабранице Драгише Зечевића нису биле у подређеном положају на том мечу, али су у првом делу примиле два поготка које нису успеле да надокнаде у другом полувремену упркос бољој игри.

Пољска је остварила све три победе у прва три кола и тренутно заузима прву позицију у групи, али би се тријумфом у Старој Пазови српске фудбалерке вратиле на чело табеле.

Утакмица између Србије и Пољске игра се у Спортском центру ФСС у Старој Пазови од 19.00 часова, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара