Читај ми!

Драговић: Против Лајпцига цела екипа мора да игра одбрану

Капитен Црвене звезде Александар Драговић је у конференцији за медије пред тренинг у Лајпцигу навео је да га не занимају изјаве из табора противника о сигурној победи.

Бивши играч Бајер Леверкузена, Драговић је прокоментарисао изјаве ривала, који виде себе као сигурне фаворите и победнике.

"Нисам ништа чуо шта су све рекли, али ми се фокусирамо на нас. Знамо да је сутра важна утакмица, знамо где су њихове мане и где су јаки, тако да ћемо да их искористимо што боље сутра да одиграмо. Шта они причају, то није нама или мени битно, већ шта ми причамо у екипи и да се боримо. Није битно шта причају други играчи, више је битно шта причају са својим играчима. Они знају своје и противникове могућности, тако да ћемо видети сутра на терену", рекао је Драговић.

Упитан је да ли се чуо са земљаком Аустријанцем Кристофом Баумгартнером.

"Па није он једини Аустријанац. Имају још и Сајвалда и Шлагера, али ми смо се чули пре месеца дана кад је било извлачење група, али од тада нисмо више. Чућемо се после утакмице, током 90 минута утакмице немамо ништа да причамо. Ја се борим за Звезду, он ће се борити за Лајпциг и тада нисмо другари. После утакмице можда да попијемо један Ред Бул, али то је то", навео је Драговић.

Видно је да одбрана Црвене звезде прима много голова на старту сезоне, а Драговић је прокоментарисао да Лајпциг има неколико опасних играча.

"Ми се спремамо на сваку такмицу. Нажалост, то је истина, превише голова смо примили, али радићемо да сутра не добијемо гол. Није то лако увек спречити. Сваки тим има неке добре играче, тако ми морамо не само да гледамо на Опенду, него и на Симонса, па на Паулсона. Они су добра екипа, јаки и брзи, тако да морамо, не само ми штопери, него цела екипа да трчи назад. Ја мислим да је то најбитније. Није увек лако да се вратимо. Они су моћни, брзи и наша екипа мора да се врати у одбрану и игра", каже капитен Звезде.

Драговић је поделио и своја искуства из Бундеслиге.

"Са Леверкузеном сам био два, три пута овде. Баш сам размишљао о томе како смо ми увек изгубили у Лајпцигу, а код куће смо увек победили.То је моје сећање, али за сутра ми сад размишљамо да ћемо победити и колико бодова ћемо имати. Имамо још четири утакмице, па после тога ћемо видети на ком ћемо бити месту", закључио је Драговић.

Меч Лајпциг-Црвена звезда игра се у среду од 21 час са директним преносом на РТС 1.

субота, 29. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару