Читај ми!

Радуловић пред дуел у Београду: Циљ је да пружимо максимум, играју нам два резултата

Селектор фудбалске репрезентације Црне Горе Миодраг Радуловић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Србијом, да је циљ његове селекције да пружи максимум и да достојно репрезентује црногорски фудбал.

Србија ће у уторак од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" дочекати Црну Гору у мечу групе Г квалификација за Европско првенство 2024. године.

Србија је пре два дана у Будимпешти поражена од Мађарске (1:2) и налази се на другом месту на табели са 10 бодова, док је Црна Гора трећа са осам уз меч мање. Мађарска је прва са 13 поена.

"Нећемо момке притискати превише, оно што захтевам је да дају максимум. У Подгорици смо 80 минута контролисали меч, сигуран сам да сутра можемо целу утакмицу. Ако то поновимо можемо да се надамо добром резултату. Први циљ је да пружимо максимум и да достојно репрезентујемо наш фудбал. Ако то урадимо, радоваћемо се", истакао је Радуловић и додао да је Србија у Будимпешти у претходном колу одиграла један од најбољих мечева а да није победила.

"То је фудбал. Нисмо ни ми заслужили да изгубимо од Србије у Подгорици, па јесмо. Све су то детаљи. Србија најквалитетнија, најбоља екипа. Ипак, имамо за право да се надамо. Ми нисмо изгубили од Мађарске, Србија јесте два пута, то нам даје додатно самопоуздање. Добра ствар је што нама играју два резултата. И победа и реми. Али имамо свој циљ. Оно што смо желели, имамо", закључио је Радуловић.

среда, 19. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије