Михаило Ристић због повреде колена не игра за Србију против Мађарске и Црне Горе

Српски фудбалски репрезентативац Михаило Ристић због повреде колена неће моћи да наступи на мечевима против Мађарске и Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство 2024. године, саопштио је ФСС.

Ристић је члан Селте, а јуче се прикључио репрезентативцима Србије на припремама за дуеле са Мађарском и Црном Гором.

"У последњим минутима утакмице које је одиграо за свој клуб у недељу, при незгодном покрету осетио је бол са унутрашње стране колена. Јутрос је имао клинички преглед и магнетну резонанцу после чега је констатовано истегнуће унутрашњег бочног лигамента колена, услед чега ће морати да прође кроз процес опоравка који ће трајати најмање од седам до десет дана", рекао је доктор А тима Србије Дејан Александрић.

У саопштењу се наводи да је Ристић напустио Спортски центар ФСС у Старој Пазови, поздравио се са селектором Драганом Стојковићем, члановима стручног штаба и саиграчима којима је пожелео све најбоље и максималан успех у наредним утакмицама.

Стојковић је јуче саопштио да због повреде неће моћи да рачуна на нападача Јувентуса Душана Влаховића. Србија ће у суботу гостовати селекцији Мађарске, а три дана касније дочекаће Црну Гору у Београду.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара