Јанг бојс: Звезда је клуб са великом харизмом, њихови навијачи су им велики адут

Фудбалски клуб Јанг бојс на свом званичном сајту је у најави за меч против Звезде истакао да београдски клуб има велику харизму и навијаче ван граница државе, те да ће гости имати тежак посао на стадиону "Рајко Митић" где је велики адут црвено-белих публика.

На самом почетку текста истакли су да је Звезда поразом отворила такмичење у Лиги шампиона ове сезоне, али да су прописно намучили браниоца титуле.

"Звезда је у првом полувремену прописно изнервирала прошлосезонског шампиона. Екипа из Србије водила је на полувремену голом Османа Букарија, али је ипак поклекла под силним налетима великог противника. На крају меча је ипак било 3:1, али клуб није показао незадовољство јер су на свом инстаграму написали да се кући враћају без бодова али са поносом", пише у тексту Швајцараца.

Сматрају да је Црвена звезда клуб чија репутација сеже изван граница Србије, и посебно истичу титулу Купа европских шампиона 1991. године, када су у финалу црвено-бели победили Олимпик Марсеј са 5:3 након извођења пенала.

Јанг бојс је истакао да главницу тима Звезде чине страни фудбалери, пре свега африканци.

"У тренутном тиму се истиче група афричких играча, укључујући Шерифа Ндиајеа, Жан-Филипа Красоа, Насера Џигу, Османа Букарија, Петера Олајинку, Кингса Кангву и Гуелора Кангу", а потом су поменули и остале странце.

"Ту су и други страни играчи: Омри Глазер, Ин-Беом Хванг, Марко Стаменић, Милош Дегенек, Мирко Иванић и Александар Драговић"

Драговић, који је капитен Црвене звезде није непознаница за Швајцарце с обзиром да је наступао за Базел од фебруара 2011. до лета 2013. године.

На сајту клуба који ће гостовати на "Рајку Митићу" подсећају да су навијачи велики адут домаћина и да ће на стадиону бити 55 хиљада људи.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара