Селектор Црне Горе Миодраг Радуловић објавио списак фудбалера за меч са Србијом

Селектор фудбалске репрезентације Црне Горе Миодраг Радуловић објавио је списак са 29 играча за мечеве против Либана и Србије.

Фудбалери Црне Горе 12. октобра дочекују селекцију Либана у пријатељском мечу, док ће 17. октобра гостовати у Београду код репрезентације Србије у утакмици квалификација за Европско првренство 2024. године.

На списку селектора Радуловића се налазе:

Голмани: Милан Мијатовић, Данијел Петковић.

Одбрамбени играчи: Стефан Савић, Жарко Томашевић, Адам Марушић, Ристо Радуновић, Игор Вујачић, Марко Вукчевић; Никола Шипчић, Андрија Вукчевић, Милош Миловић, Марко Тући, Слободан Рубежић.

Везни играчи: Владимир Јововић, Марко Јанковић, Небојша Косовић, Марко Бакић, Милош Раичковић, Стефан Лончар, Дритон Цамај, Владан Бубања, Андрија Радуловић, Едвин Куч.

Нападачи: Стеван Јоветић, Стефан Мугоша, Милутин Осмајић, Никола Крстовић, Душан Бакић, Виктор Ђукановић.

"Пред нама су две утакмице потпуно различитог карактера и задатака који ће бити постављени играчима. Пријатељски меч са Либаном биће права прилика да запаженију улогу добију играчи који до сада нису имали велику минутажу, као и они који су први пут дио националног тима. Од свих играча који ће наступити у том мечу очекујем максималну мотивацију и ангажованост током свих 90 минута", истакао је Радуловић.

Селектор Црне Горе верује да његов тим на стадиону "Рајко Митић" у Београду може да пружи добру игру против ривала у борби за пласман на Европско првенство 2024. године.

"Дуел са Србијом и наставак квалификација биће одлична прилика да се Црна Гора још једном прикаже на прави начин свим љубитељима фудбала. Биће то веома захтеван сусрет, од изузетног значаја за оба тима, јер су и Црна Гора и Србија у игри за пласман на велико такмичење", закључио је Радуловић.

четвртак, 20. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије