Читај ми!

Лазетић: Нема места опуштању, свака утакмица је важна

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Железничаром, да је свака утакмица важна и да нема места опуштању.

Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 19 часова дочекују екипу Железничара из Панчева у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

"После паузе коју смо имали и добре серије у претходним колима чека нас нова изазовна утакмица. Играчима сам рекао да сав фокус треба да им буде само на овој утакмици. Ако не будемо какви треба против Железничара, боље да не идемо у Лондон и не играмо против Вест Хема. То што су нам неки медији већ уписали три бода или се само прича о утакмици у Лондону, нешто је што ми се не допада", истакао је Лазетић.

Он истиче и како његови играчи морају да имају став како је свака утакмица најважнија у том тренутку, те да се само тако наставља низ добрих резултата.

"Надам се да играчи неће упасти у замку приче о утакмици која долази тек за десет дана, већ да ћемо наставити са добрим резултатима као до сада. Нас је на друго место прошле сезоне и добре резултате ове сезоне, са пет везаних победа и без примљеног гола, довело то што смо на сваком тренингу и утакмици били концентрисани, фокусирани, играли са пуно страсти и енергије и на тај начин побеђивали", констатовао је Лазетић.

Нападач Марко Ракоњац се сложио са тренером, али и изразио уверење да ће играчи оправдати поверење стручног штаба.

"Долази нам екипа која је показала да може да одигра јако добру утакмицу са екипама из горњег дела табеле. Мислим да ће бити тешка утакмица, јер претпостављам да долазе да се надигравају са нама. Поред свега тога свакако мислим да ћемо победити у мечу", закључио је Ракоњац.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије