Читај ми!

Гвардиола: Немамо времена за славље, морамо да се опоравимо за Њукасл

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да фудбалери енглеског клуба немају времена за славље после освајања европског Суперкупа, пошто их за викенд очекује тежак меч против Њукасла у Премијер лиги, преносе британски медији.

Фудбалери Манчестер ситија освојили су синоћ Суперкуп Европе, пошто су у Атини победили Севиљу после пенала укупним резултатом 6:5. Утакмица је после 90 минута завршена без победника, 1:1.

Одлучујући пенал за Севиљу није искористио српски репрезентативац Немања Гудељ, пошто је његов ударац зауставила пречка.

"Сутра ћемо да будемо још срећнији него данас, сада нам следи опоравак. Неће да буде ни капи алкохола, морамо да се опоравимо колико год можемо. Желео бих из Грчке још једном да се захвалим челницима Прмеијер лиге, пошто су нам допустили да играмо у суботу, а не у недељу или у понедељак. Пуно хвала", рекао је иронично Гвардиола.

Манчестер сити ће у суботу од 21 сат на свом терену дочекати Њукасл. Гвардиола је постао први тренер који је са три различита клуба (Барселона, Бајерн, Манчестер сити) стигао до трофеја Суперкупа.

Гвардиола је рекао да би један од најбољих играча Манчестер ситија на синоћњем мечу Кол Палмер могао ускоро да напусти клуб.

"Не знам шта ће да буде са њим. Мислим да жели да оде из Манчестера. Сада стварно не знам шта ће да се догоди, пошто мислим да неће да оде на позајмицу. Или ће да остане у Манчестер ситију или ћемо да га продамо до краја прелазног рока. Играо је врхунски против Севиље", навео је менаџер Манчестер ситија.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара