Читај ми!

Батак: Друго полувреме модел за реванш, грешке последице неискуства

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак истакао је након пораза од Апоела да је друго полувреме меча пример како би његови изабраници требало да играју у реванш сусрету против кипарског тима.

Фудбалери Војводине доживели су пораз у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција од кипарског Апоела 2:1.

"Превише смо респектовали противника у првих 20-25, али модел како је потребно да играмо у реваншу је друго полувреме. Не замерам ништа мојим играчима, грешке су последица неискуства. У реваншу је само битно да поновимо приступ, да будемо слободнији, са квалитетнијом завршницом и победа нас доводи у ситуацију да смо близу пролаза", рекао је Батак на конференцији за медије у Никозији.

Пре реванша у Новом Саду Војводина игра против Црвене звезде у Београду.

"Никада ни као играч, ни као тренер нисам играо са смањеним интензитетом. Имаћемо само два дана за опоравак и шансу ће добити свежији играчи. Распоред је тежак, хтели смо да одложимо утакмицу, није нам се изашло у сусрет и тако је како је", поручио је Батак.

Други меч Војводине и Апоела у оквиру другог кола квалификација за Лигу конференција на програму је 3. августа у Новом Саду.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара