Читај ми!

Мијатовић: Лига шампиона са Црвеном звездом је мој сан

Фудбалер Црвене звезде Јован Мијатовић изјавио је да је срећан што ће "црвено-бели" наредне сезоне играти у Лиги шампиона.

Црвена звезда се тренутно у Русији припрема за нову сезону, а на турниру у Санкт Петербургу победила је Зенит (2:1) и Нефчи (4:0).

"Одлично радимо, сви смо максимално фокусирани и жељни да се наметнемо новом стручном штабу. Припреме су напорне, али знамо да од септембра играмо Лигу шампиона и да је услов за врхунски фудбал да физичка спрема буде беспрекорна. За сада све протиче сјајно, уигравамо се, атмосфера је одлична и све то се пресликава на терену. Мислим да су и звездаши задовољни како смо изгледали против Нефчија и Зенита", рекао је Мијатовић, преноси званични сајт клуба.

Он је истакао да је задовољан како су "црвено-бели" одиграли оба меча на турниру у Русији.

"Пресингом смо успели у обе утакмице да надиграмо ривала. Све оно с тренинга преносимо на терен и то изгледа врло добро, а подсећам да су још увек припреме и да можемо само бољи да будемо. У среду нас чека утакмица са Фенербахчеом и наравно да желимо да освојимо престижан турнир", додао је млади фудбалер Црвене звезде.

Мијатовић је признао да већ сада размишља о Лиги шампиона.

"Звездино сам дете, волим овај клуб и наравно да сам узбуђен што ћемо играти Лигу шампиона. Већ сад мислим о пуној Маракани", закључио је Мијатовић.

уторак, 18. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије