Читај ми!

Покетино одлучио да Феликса врати у Атлетико, Челси продаје 15 играча

Португалски фудбалер Жоао Феликс неће наредне сезоне играти за Челси, пошто је нови менаџер лондонског клуба Маурисио Покетино одлучио да португалског фудбалера врати у мадридски Атлетико, преносе шпански медији.

Жоао Феликс је почетком године стигао из Атлетика у Челси на позајмицу до краја сезоне. Руководство "плаваца" је имало могућност откупа уговора, али је Покетино одбацио могућност наставка сарадње са португалским фудбалером, који је постигао четири гола на 20 мечева за Челси.

Феликс је каријеру почео у екипи Бенфике, а у Атлетико је прешао 2019. године. Он има уговор са мадридским клубом до јуна 2027.

"Истина је да не могу да кажем, који је план са Жоаом. Нови тренер га не жели у Челсију. Вратиће се у Мадрид, ништа нисмо планирали", рекао је председник Атлетика Енрике Серезо.

Британски медији наводе да је Покетино почео са реконструкцијом Челсија, који је сезону у Премијер лиги завршио на 12. месту на табели.

Аргентински стручњак жели да у летњем прелазном року ангажује квалитетног голмана, играча средине терена и нападача, а планира да се одрекне најмање 15 играча за које сматра да ће добити 320 милиона евра.

Челси жели поред Жоаа Феликса у наредној сезони не рачуна ни на Кристијана Пулишића, Матеа Ковачића, Хакима Зијеша, Н'Голо Кантеа, Калиду Кулибалија, Пјера-Емерика Обамејанга, Цезара Азпиликуету, Дениса Закарију, Калума Хадсона-Одоија, Мејсона Маунта, Конора Галагера, Трево Калобаха и Рубена Лофтуса-Чика.

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво