Читај ми!

Џајић о Звездиним успесима: Публика тражи нешто више у Европи, не задовољава се домаћим трофејима

Председник ФСС-а и трећа "Звездина звезда" Драган Џајић изјавио је у емисији "Један добар дан" да ова шампионска екипа црвено-белих и цео клуб треба да се сем надмоћи у домаћим такмичењима окрену и резултатима у Европи.

Драган Џајић и Драгиша Бинић гостовали су у емисији "Један добар дан" поводом 32 године од титуле Купа шампиона у Барију.

Садашњи тим Звезде је смао дан раније прославио шести везани трофеј Суперлиге Србије. Пласирали су се у групну фазу Лиге шампиона директно и презентовали Израелца Барака Бахара за новог тренера.

Џајић је био технички директор клуба из Љутице Богдана те 1991. и добро зна шта је потребно за високе моменте.

"Код Звезде су увек славни дани. Кад нисмо прваци Европе, онда смо шампиони наше земље, то је нека сатисфакција. кроз то стичете неко поверење публике, правите добар тим и наравно да Звезда мора да иде тим путем. То ће захтевати и публика. Неће се задовољавати добрим резултатима у Србији, него ће тражити и нешто више у Европи. Тако је било у моје време, није било довољно само бити првак Југославије, 'дупла круна', него се тражило нешто више у Европи. Имали смо среће да смо имали изванредан тим који је освојио овај трофеј. Стицајем околности није дуго потрајао, али је могао да игра против било кога у Европи и свету", изјавио је Џајић.

Драгиша Бинић истиче да је није немогуће да се Звезда врати у врх.

"Шансе увек има, не треба ни да се такмичите ако немате жељу за победом. Ми смо здрава и талентована нација, можда нам је потребно мало инфраструктуре и да се појача струка. Проблем је што нам много рано деца одлазе. У некој перспективи, зашто да не. Ти момци траба да имају у глави да смо им задали циљ, а да они пробају и да га прескоче, ако је могуће. Ако се нађе добра генерација и ако се добро ради, зашто да не", рекао је Бинић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво