Читај ми!

Милојевић: Много емотивно, хвала навијачима и играчима

Tренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић био је задовољан игром тима против Новог пазара упркос нерешеном резултату а посебно је истакао сјајну атмосферу у којој је прослављено освајање титуле. Одлазећи тренер црвено-белих се захвалио играчима, навијачима и свима који су дали свој драгоцени допринос у протеклој сезони.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су 2:2 на мечу са Новим Пазаром који је био посвећен прослави 34. титуле, а после меча њихов тренер је био врлоло емотиван у изјавама.

„Много емотивно је све ово. Хвала навијачима, хвала играчима и свима на читавој сезони. Било би лепше да смо данас победили, али остварили смо зацртане циљеве и драго ми је због тога.“, рекао је Милош Милојевић после ремија против Новог Пазара (2:2) на прослави.

"Препоносан сам на све што смо урадили, желим Звезди да тако настави и у следећој сезони. То је енергија, то је заједништво и оно што Звезда има. Ништа лепше од тога не постоји.“, рекао је Милојевић.

Он се захвалио навијачима на сјајној подршци.

          "Надам се да ће и следеће сезоне бити овако, пуна Маракана, јер је тотално другачије играти у таквој атмосфери. Све ово је за понос, послали смо лепу слику у свет.", поручио је Милојевић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво