Читај ми!

Милојевић: Прослава титуле прилика да навијачи поздраве играче

Црвена звезда у недељу од 19 часова дочекује Нови Пазар у мечу последњег, 37. кола Суперлиге Србије, а биће то прилика да навијачи поздраве играче који су клубу донели трећу узастопну, а укупно 13. дуплу круну, истакао је у најави меча тренер "црвено-белих" Милош Милојевић.

Велики број честитки је стигао на адресу шефа стручног штаба црвено-белих после освајања Купа Србије.

"Не могу да издвојим чија честитка је највише значила, све су важне. Најзначајније су свакако честитке играча и стручног штаба, јер са њима проводим највише времена, као да живимо заједно. Прославили смо освајање Купа Србије, а славићемо и у недељу када и званично будемо узели титулу", рекао је Милојевић.

Александар Катаи се тренутно налази на другом месту листе стрелаца Суперлиге Србије са 15 постигнутих голова, а у недељу ће имати прилику да се бори и за прву позицију.

"Катаи ће играти, битно је за Црвену звезду да покуша да има првог стрелца лиге. Мислим да би то значило и њему на личном плану. Ако буде био спреман и ако се буде физички добро осећао да може да игра мислим да треба да се нађе на терену", истакао је тренер црвено-белих.

Стратег Звезде одговорио је и на питање да ли ће црвено-бели успети да екипа стигне до цифре од 100 постигнутих голова.

"Поштујемо екипу Новог Пазара не би било коректно тако причати. Знамо да смо се са њима намучили у Новом Пазару, јесте сада другачија ситуација, али кажем последња је утакмица. Није толико битно да стигнемо до 100 погодака, битно је да дајемо голове рекао је Милојевић.

“Ми смо узели и дуплу круну, са свима њима сам пре свега пријатељ, али поштујем и позицију у којој су моји надређени. Хвала им и драго ми је што сам оправдао очекивања", закључио је Милојевић.

 

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво