Читај ми!

Милојевић: Показали смо карактер, полуфинале Kупа против ТСЦ-а сада најважније

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић истакао је да је његова екипа показала карактер и упорност у победи над Војводином, те да се окрећу новој обавези - полуфиналу Купа Србије.

Фудбалери Црвене зведзде савладали су на стадиону "Рајко Митић" екипу Војводине 2:1 у 35. колу Суперлиге Србије у оквиру плеј-офа. 

"Свака част момцима, јер су показали карактер и упорност да и даље јуримо гол. Сами смо увели утакмицу у неизвесност јер смо били комотнији у одбрани и недовољно ефикасни у последњој трећини", изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић

Гол за тријумф постигао је Kингс Kангва у 94. минуту.

"С обзиром на велики број прилика, а када их не искористите, онда вас казне. Ипак, уз сву муку смо дошли до три бода, постигли леп гол који нам даје смернице за Kуп у смислу тога ко је расположен и на нивоу", рекао је Милојевић.

Звезду већ у среду, 17. маја од 18.30 сати очекује полуфинале Kупа Србије против ТСЦ-а у Бачкој Тополи.

"То је сад најбитнија утакмица за нас, јер полуфинале отвара финале, а она се побеђују. Систем такмичења је такав да се игра једна утакмица, а чека нас дуел са добром и мотивисаном екипом, која такође жели да освоји трофеј. Неће бити лако, али ако исправимо ствари од вечерас и будемо добри, можемо да прођемо даље", закључио је Милојевић.

Звезда је једини непоражени тим у Суперлиги Србије, а до краја сезоне остала су још два кола.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво